Social media integreren in je website

Bezoekers  gemakkelijk jouw website te promoten

De social media knoppen mogen niet meer ontbreken in een website. Via verschillende sociale kanalen kun je snel en efficiënt meer traffic naar je website krijgen. Door het plaatsen van de 'share' knoppen op je website, kunnen jouw bezoekers je pagina met 1 klik delen op hun eigen account van Linkedin, Twitter, Facebook of Google+. Bij dit bericht staat automatisch een deel van uw webtekst en een afbeelding van jouw website.

 

Bepaal welke kanalen het meest interessant zijn

Er bestaan ontzettend veel social media kanalen die je kunt inzetten voor je bedrijf. Je hebt natuurlijk de bekendste kanalen Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+, maar daar blijft het niet bij. Ook sociale media als Youtube, Instagram, en Pinterest kunnen ontzettend interessant zijn voor jouw organisatie.

Dit betekent echter niet dat je daadwerkelijk op al die kanalen actief moet zijn! Denk goed na welke kanalen de meeste toegevoegde waarde hebben voor jouw bedrijf en waar je je doelgroep het beste kunt bereiken. Dit zijn de kanalen waar je je dan op gaat focussen.

 

Terug naar websitepakket