• darkblurbg

Viziwebsite staat voor Vindbare, Zichtbaar mooie Websites en zorgt dat jouw bedrijf professioneel vertegenwoordigd is op het internet, goed gevonden wordt door je doelgroep en dat jij de middelen hebt om je bezoekers om te zetten in klanten. Met ons brede dienstenpakket ondersteunen wij een groot aantal organisaties.

 

Ons veelzijdige team

Bestaat uit creatieve en technische professionals en biedt jou een mix van nuchterheid, creativiteit, innovatie en kwaliteit.

 

Wat

We bouwen niet alleen prachtige, complete websites voor een meer dan schappelijke prijs, maar ook dat je vindbaar bent in de zoekmachines. We zetten we online advertentieprogramma’s voor je op waarmee jij jouw doelgroep bereikt en dit alles met een goede, klantvriendelijke (na)service.

 

Waarmee

Met veel tools en software zoals:

Microsoft visual studio - Om ingewikkeld programmeerwerk mee te maken
Umbraco CMS - Om websites te bouwen
Google Adwords - Om gerichte advertenties in Google te plaatsen
MySeoTool - Om jouw dagelijkste posities in Google te monitoren
Monitor Backlinks - Om jouw linkpopulariteit bij te houden
Google Analytics - Om jouw bezoekersstatistieken in de gaten te houden
Google Apps - Voor mail, documenten, opslag en (online) samenwerken
La Posta - Voor het versturen van Nieuwsbrieven

 

Onze werkwijze

Is persoonlijk, direct en projectmatig. Gedurende het traject heb je een vaste contactpersoon die je begeleidt in jouw vragen of behoefte.

 

Kennis maken

Dat kan! Vul hier het formulier in en geef aan dat je een afspraak wilt om even kennis te maken. We nemen dan telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.