• darkblurbg

Wij verzorgen een complete website van A tot Z

Voordat we de website gaan bouwen sturen we je eerst een makkelijk aanleverdocument. In dat document vragen we je de informatie, teksten en wensen voor de website in te vullen. Met de informatie die jij ons stuurt gaan we vervolgens aan de slag om een perfecte website te bouwen..

 

Stap 1:

Aanleveren van je teksten, logo en fotomateriaal

Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel, ontvang je een makkelijk aanleverdocument waarin je eenvoudig de teksten voor je website kan invullen. Heb je geen tijd om zelf teksten te schrijven? Dan kunnen we als extra service jouw teksten schrijven. Daarnaast vragen we in het document naar je social media pagina's, zodat we je website meteen kunnen linken aan je Facebook en Twitter. We leggen precies uit hoe je je logo en fotomateriaal kan aanleveren. Heb je geen foto's? Geen probleem, dan verzorgen wij professioneel fotomateriaal.

 

Stap 2:

Wij bouwen de conceptversie

Nadat je je teksten hebt aangeleverd nemen we telefonisch contact met je op om het gewenste design met je te bespreken. Samen met de websitebouwer neem je de design mogelijkheden door en bepaal je samen welk design als uitgangspunt voor je nieuwe website wordt gebruikt. Daarbij kan je uiteraard aangeven wat voor soort foto's en kleuren je in de website wilt terugzien. Met de teksten, het logo en fotomateriaal en jouw input gaat de webbouwer vervolgens aan de slag om de website exact te bouwen zoals je voor ogen hebt.

 

Stap 3:

Evaluatie en controleronde

Uiteraard wil je de website eerst goedkeuren voordat we hem voor je online zetten. Daarom ontvang je binnen een week een preview van je nieuwe website. Deze preview is een volledig werkende versie van je website. Je kan hiermee het complete design, de menustructuur en werking van de functionaliteiten zoals een formulier en het menu uitgebreid testen.

 

Stap 4:

Live-gang definitieve website

Nadat we eventuele correcties op jouw verzoek hebben doorgevoerd en je hebt aangegeven 100% tevreden te zijn over het resultaat zetten we de website online. Hierbij koppelen we jouw (huidige) domeinnaam aan de nieuwe website en stellen we indien nodig (nieuwe) e-mailadressen voor je in. Geen zorgen. Alles wordt voor je verzorgd.

 

Ook na live-gang blijven we je helpen

Nadat je website online is gezet ontvang je van ons je gebruikersnaam en wachtwoord voor het beheersysteem. Hiermee kan je vanaf elke PC of tablet op je website inloggen en de inhoud aanpassen. Ook sturen we je een makkelijke handleiding en beschik je over een online digitale handleiding in je CMS. Kom je er niet uit of heb je even hulp nodig? Dan kan je ons gratis advies en/of hulp vragen via chat, e-mail en telefoon.

 

Benieuwd wat we de afgelopen tijd hebben gebouwd?  Bekijk voorbeelden

 

Ook eenvoudig een nieuwe website laten maken? Vraag het informatie pakket aan:

Informatiepakket