Direct hoger scoren in google

Betaald adverteren

Wij zetten op, beheren en optimaliseren van Adwords campagnes voor verschillende bedrijven. Door de Adwords campagne uit te besteden bespaar je geld, haal je hogere conversies en meer orders en leads uit je website. Daarnaast krijgt elke klant elke maand van ons een uitgebreide en duidelijke rapportage van de behaalde resultaten.

 

Geen lange en moeilijke contracten!

Wanneer je een adwords-abonnement bij ons afneemt is de abonnementsperiode slechts 3 maanden. Na drie maanden ben je vrij om de campagne te beëindigen wanneer je niet tevreden bent met het resultaat. Echter doen wij er uiteraard alles aan om de campagne zo succesvol mogelijk voor je te maken zodat je veel langer klant blijft. Immers bouwen wij de gehele campagne voor je, stellen we rapportages in en optimaliseren we elke maand jouw campagne. Dat kost ons de eerste maanden meer tijd (en dus geld) dan het ons oplevert, maar hiermee kunnen we laten zien wat we kunnen.


Minder kosten, meer leads

We zien heel vaak dat ondernemers zelf een Adwords account hebben proberen in te richten en dit helaas helemaal verkeerd hebben gedaan. Ze adverteren in de verkeerde regio, met te brede zoekwoorden en geven geld uit aan onnodige kliks. Door de campagne bij ons onder te brengen weet je zeker dat we alles goed inrichten en dat je alleen geld uitgeeft aan kliks van mensen die écht op zoek zijn naar jouw product of dienst.Wat wij voor je doen


Wij zetten een Google Adwords campagne voor je op, stellen de advertentiegroepen, trefwoorden en trefwoordcombinaties voor je in (uiteraard in overleg met jou) en ontwikkelen enkele effectieve advertenties voor jouw product/dienst. Daarnaast stellen we het budget en de maximale kosten per klik voor je in. Wanneer de campagne draait monitoren we continu hoe de campagne loopt en sturen we waar nodig bij.

 

1.Onderzoek & analyse

Waar gaan we ons op richten

We beginnen met een analyse van de mogelijkheden. Welke trefwoorden zoekt jouw doelgroep nu echt op en hoeveel concurrenten richten zich op dezelfde doelgroep

 

2. Opzetten & inrichten

We stellen alles optimaal in

We zetten je gehele Adwordsaccount voor je op, stellen de trefwoorden en advertenties voor je in en zorgen ervoor dat de conversies worden gemeten.

 

3: Monitoren & optimaliseren

We sturen continu bij

We sturen continu bij. Levert een trefwoord geen leads op? Dan zetten we hem uit. Een goed lopende advertentie optimaliseren we voor hogere posities.

 

Google Adwords adverteren

Kortom: met een Adwordscampagne via Viziwebsite.nl weet je zeker dat je direct effectieve leads en offerteaanvragen binnenkrijgt.
   

- Bovenaan in Google
- Alleen betalen voor resultaat
- Meer bezoekers
- Hogere conversies
- Ruim 100 campagnes online!
- Persoonlijk advies & maatwerk

 

Informatie aanvragen?

Ja, stuur me jullie aanbod

 

Terug naar extra marketing mogelijkheden